Jairo Camacho (1)

Marc Tribaldos (1)

📝COMENTARI:

POC PREMI, EN UN GRAN PARTIT!🙌

És evident que el CCR té segurament el millor equip de la categoria🔝 amb jugadors experimentats que moltes vegades van per sobre del límit i els hi permeten,☹️ i segur és just nou equip de 3a nacional i desde aquí la nostra FELICITACIÓ, ara bé, no necessiten una protecció arbitral tant descarada i condicionadora com la viscuda avui,🙃 el nostre equip és molt jove i moltes vegades se li perd al respecte amb molta facilitat,👁️👁️ però bé, nosaltres també hem de madurar.

Amb tot el que ens jugàvem entrarem al partit molt seriosos i apretant molt a totes les línees de la pista,♟️♟️ sense deixar pensar massa als grocs, creant moltes ocasions però sense materializar-les,😳 ells se n'aprofiten d'un ajut vergonyós i 1-0 que equilibrem al moment amb una jugada pulcre (1-1) i tot tornava a quedar en taules i seguíem mantenint "la flama",🔦 dominàvem al joc i sorpreníem amb combinacions encertades que no arribaven a bon port , i ells en les acaballes del 1r temps ens fan 2 gols (3-1) que no reflectien per res el vist al rectangle de joc, a més acabem aquesta 1a part amb el nostre capità Jairo lesionat després d'una entrada esferaidora i per darrera i mereixadora de vermella, doncs, ni amonestació.📴

2n temps, amb aquesta baixa tant sensible el comencem creient que podríem donar la volta al marcador, al 1r minut 2 ocasions clares així ho denotaven, al jugar més oberts el partit es trenca per moments amb ocasions per ambdós equips!.👟👟 Mancant 11 minuts i amb un marcador de 4-2 tot era possible👏👏 però ràpides transicions del Castelldefels i un doble penal deixen un 6-2 cruel en l'electrònic. Ara depenem de guanyar l 'últim partit de Lliga⚽ i esperar un "miracle" en forma d'empat entre Molins i Arrels per ser el millor 3r dels 3 grups que també es veu premiat amb l'ascens a 3a Nacional!⚖️

1,2 3...Olesaaa!💚💚💚

✅✅

Planteig ofensiu i valent amb poc premi!

❌❌

Ens condicionaran desde l'inici, decisiu!

Lesió de Jairo Camacho

🗝️ del partit:

Uns fent poc ho aprofiten i els olesans fent molt cauen amb honor!

👁️ 👁️ PROPER PARTIT

26a jornada(Última)

*25 de maig, dissabte al Boada  a les 19.00h enfront Sant Andreu A!

Aficionats Olesans , omplim al Salvador Boada i apurem les possibilitats per ser a 3a Nacional i sinó igualment aplaudirem la molt bona temporada del nostre Senior A!🛎️

Sènior Masculí B

Sènior Masculí C

SUSPÈS

Juvenil A

FS OLESA  1 - 3  FUTSAL CERVELLÓ CE

GOLS: Daniel Tenorio (1).

COMENTARI: Derrota de l'equip en un partit en el qual no hem estat capaços d'avançar-nos al marcador quan millor estàvem, i el rival ha estat letal en les nostres pitjors badades del partit.

Seguim treballant!

Juvenil B

FS OLESA  7 - 0  LOPEZ ROCA GAVA FS

GOLS: Adria Mallen (3), Eric Zapata (1), Jordi Elihu Bravo (1), Angel Prado (1), Raul Buera (1).

COMENTARI: Bona imatge dels nois avui en un partit on hem estat millors, han donat la cara i s'ha fet un bon matx per guanyar 7-0.

Juvenil C

FS OLESA  6 - 0  FUTSAL ATL VILATORRADA

GOLS: Yeray Puerto (2), Gerard Mas (2), Hugo Fernandez (2).

Juvenil D

DESCANSA

Cadet Femení A

FS OLESA  3 - 1  LES CORTS UBAE AE

GOLS: Imane Mouhal (1), Núria Armengol (1), Aroa Gonzalez (1).

COMENTARI: Gran partit el de les nostres noies avui generant un gran joc ofensiu a través de dualitats i joc col·lectiu. Primera part on comencem sent millors i generant perill sense poder materil·litzar-les. Després les nostres rivals sí que han estat més dominadores de la pilota però sense generar gairebé perill a la nostra porteria. Segona part on corregim algunes errades/despistes en defensa i hem dominat de principi a fi.

CE FUTSAL SANT FELIU  1 - 4  FS OLESA

GOLS: Nani Puig (2), Joan Granel (1), Enric Esplugas (1).

COMENTARI: Partit jugar Sant Feliu de Llobregat on hem fet un bon paper en tots els aspectes del joc.

Gran paper en la triangulació ofensiva a la 2na part on hem sigut molt generosos en zona de finalització ficant gols de 2n pal.

Felicitats nois, queda l’últim a casa! 💚

Cadet D

ALT BERGUEDÀ  4 - 3  FS OLESA

GOLS: Aitor Angulo (1), Guillem Tamarit (1), Ferran Cano (1).

COMENTARI: Partit jugat avui al pavelló municipal de Bagà a les 12,00h. Partit on els tres punts eren importants per mantenir alguna opció de cara a l'última jornada. En cap moment hem estat còmodes a la pista. Defensivament hem estat massa precipitats en la pressió i lents en la recuperació de la possessió a més d'una falta de concentració en moments puntuals que el rival va aprofitar per marcar. Ofensivament hem jugat amb molta ansietat i pressa en l'elaboració fent masses errades en la zona de finalització. Quan jugàvem amb més pausa arribàvem amb facilitat, generant ocasions clares. Pràcticament hem anat per davant al marcador, 1-3, fins la meitat de la segona part quan hem entrat en un joc d'anada i tornada on el rival estaba més còmode que nosaltres i va aprofitar per empatar i posar-se per davant.

Anims nois tenim l'últim partit a casa!

Cadet E

FS OLESA  2 - 11  ESPARREGUERA CFS

GOLS: Raul Ortiz (2).

COMENTARI: Derrota de l'equip contra un rival de la part alta de la taula, en una primera meitat on hem estat més fluixos en defensa, i una 2a meitat on hem estat molt més competitius. Enhorabona, seguim!